Namizna slikarska stojala

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)

NAMIZNO STOJALO MINI MS-00

13.82€

Miniaturno slikarsko in razstavno stojalo Cappelletto. Velikost kvadratne baze stojala je 13x10 cm, v višino pa meri 32 cm. Drži lahko izdelke do obremenitve 0,5 kg. Primerno za slikanje miniatur in kot razstavno stojalo za raznovrstne izdelke in dogodke.    ..

NAMIZNO SLIKARSKO STOJALO CT-18

51.02€

Enostavno in praktično namizno stojalo, namenjeno slikanju z raznovrstnimi tehnikami. Nudi štiri nivoje nastavitev naklona, enakomerno podporo podlage na celotni površini stojala  in praktično ter hitro shranjevanje oziroma transport. Stojalo Ct-18 je priročno tudi za razstavljanje raznih predmetov, knjig, menijev, časopisov... Nosi lahko težo do max. 4 kg.  Obstaja tudi elegantna, pleksi različica tega modela stojala.     ..

NAMIZNO SLIKARSKO STOJALO CT-3

43.35€

Stojalo Cappelletto CT-3 je namizno stojalo s fiksno polico iz naoljenega bukovega lesa. Nastavljiv kot okvirja nam omogoča optimalen položaj platna, da se prepreči moteče odseve svetlobe. Stojalo ima kvadratno spodnjo osnovo, na kateri so nedrseči čepki za dodatno stabilnost stojala in upoštevanje površine. Idealen je za slikanje ob mizi, služi pa lahko tudi kot opora za razstavne namene (slike, platna, posterje, zgibanke, letake, revije, menije, table). Ko stojalo ni v uporabi, se lahko z enim potegom zloži v zelo kompaktno obliko.   ..

NAMIZNO SLIKARSKO STOJALO CT-4

24.21€

Odlično zložljivo namizno stojalo CT-4. Nosil lahko platna in ostale podlage debeline do 2 cm in  zadrži stabilnost do obremenitve 2,5kg. Primerno tako za slikanje v raznih tehnikah, kot tudi kot razstavno stojalo za revije, fotografije, knjige, razne izdelke... Noge stojala so opremljene z gumijastimi čepki, ki zagotavljajo maksimalno stabilnost in oprijem s podlago. v zloženem stanju pa zavzame resnično minimalno prostora in ga je zato  povsem enostavno prenašati v nahrbtniku ali priročni torbi.    ..

NAMIZNO SLIKARSKO STOJALO CT-5

52.55€

CT-5 je nastavljivo namizno stojalo H oblike iz naoljenega bukovega lesa. Nastavljiva višina in naklon stojala nam omogočata optimalen položaj platna, da se prepreči moteče odseve svetlobe. Naklon je nastavljiv od vodoravnega do povsem navpičnega. Stojalo ima kvadratno spodnjo osnovo, na kateri so nedrseči čepki za dodatno stabilnost stojala in upoštevanje površine. Idealen je za slikanje za mizo, služi pa lahko tudi v razstavne namene (slike, platna, posterje, zgibanke, letake, revije, menije, table). Idealen je za vse slikarske tehnike manjših formatov, ..

NAMIZNO SLIKARSKO STOJALO CT-7

88.57€

Stojalo CT-7 je velikan med namiznimi stojali, v višino doseže kar 130 cm, primeren pa je celo za slikanje na 3d platna z debelino podokvirja do 4 cm.  Kvadratna baza stojala je opremljena z nedrsečimi, gumijastimi čepki za maksimalno stabilnost in oprijem s podlago.  Stojalo je uporabno tudi kot razstavno stojalo za izdelke, knjige, fotografije, časopise, menije v restavracijah in na posebnih dogodkih. V zloženem stanju zavzame samo 40x100x13 cm prostornine in je glede stabilnosti, ki jo ponuja eno najbolj zaželenih namiznih stojal za srednje formate.  ..

NAMIZNO SLIKARSKO STOJALO CT-8

20.92€

Miniatura Lira stojala v velikosti 48 cm. Drsna zgornja sponka omogoča fiksiranje platna ali druge podlage na poličko.  Polička drži izdelke, ki ne presežejo debeline 2,2 cm je fiksna in 8 cm dvignjena od podlage. Stojalo je namenjeno enostavnim slikarskim tehnikam, kjer padec svetlobe ni bistvenega pomena. Je pa izvrstno razstavno stojalo za fotografije, umetniške izdelke, knjige, menije...   ..

NAMIZNO STOJALO MS-14 MINI

19.37€

Miniaturno slikarsko in razstavno stojalo Cappelletto. Velikost kvadratne baze stojala je 16x14 cm, v višino pa meri 42 cm. Drži lahko izdelke do obremenitve 0,5 kg. Primerno za slikanje miniatur in kot razstavno stojalo za raznovrstne izdelke in dogodke. ..

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)