Zaključni laki za oljne barve

Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)

SOLUVAR GLOSS VARNISH

32.71€

Zaključni lak za oljne in akrilne barve, namenjen profesionalni uporabi. Lak je odstranljiv in nudi odlično izhodišče za restavratorske posege. Daje kakovostno zaščito tako v notranjih kot tudi zunanjih prostorih. Lastnosti: visoka vsebnost UV filtrov, najvišji nivo zaščite pred škodljivimi vplivi svetlobe, atmosferskimi vplivi, fizičnimi poškodbami, lak ne povzroča rumenenja, je prozoren v mokrem in suhem stanju. Zagotavlja enakomeren svetleč zaključni lesk. Nanašati v treh tanjših slojih. Varnostni list ..

SOLUVAR MATTE VARNISH

26.30€

Zaključni lak za oljne in akrilne barve, namenjen profesionalni uporabi. Lak je odstranljiv in nudi odlično izhodišče za restavratorske posege. Daje kakovostno zaščito tako v notranjih kot tudi zunanjih prostorih.   Lastnosti: visoka vsebnost UV filtrov, najvišji nivo zaščite pred škodljivimi vplivi  svetlobe, atmosferskimi vplivi, fizičnimi poškodbami, lak ne povzroča rumenenja, je prozoren v mokrem in suhem stanju. Zagotavlja enakomeren zaključni sloj brez leska. Nanašati v treh tanjših slojih.   Varnostni lis..

EXTRA FINE RETOUCHING VARNISH

7.61€

Prosojen retuširni la ki s staranjem ne porumeni. Zaradi vsebnosti hitro sušečega se petroleja pronica v barvni film lažje kot laki na podlagi prečiščenega terpentina, vendar ne prodre skozi plasti. Ko kasneje nanesemo na poslikavo lak, se bo z lahkoto sprijel z bogato podlago. Lahko ga redčimo s prečiščenim terpentinom, vendar ne z razredčili ali hitro sušečim se petrolejem. Za čiščenje orodja uporabljajte prečiščen terpentin ali tekočino za čiščenje čopičev.   Varnostni list ..

EXTRA FINE RETOUCHING VARNISH SPREJ

10.46€

Lak za retuširanje (brezbarvni sijajni). Pred nanosom laka mora biti površina slike povsem suha (najmanj 6 mesecev). Lak zagotavlja zaščito slike, sijajni lesk in z leti ne porumeni. Pred uporabo razpršilec dobro pretresite (2 min). Izdelek položite na vodoravno ali rahlo privzdignjeno podlago. Pršite z razdalje cca 30 cm in pri tem razpršilec držite navpično. Priporočljiv je nanos laka v 2-3 slojih. Izogibajte se debelim nanosom. Pri pršenju nanesite najprej vodoravne linije, nato še navpične in pazite da prekrijete celotno površi..

J.G. VIBERT RETOUCHING VARNISH

5.55€

Lahek retuširni lak, ki dobro spaja sloje oljnih barv med seboj. Odličen je tudi za lazurno slikanje. Lak nanašamo s tehniko 'lahkega vlaženja' z mehkim čopičem in s pazljivim poudarkom na mat področjih. Ta postopek mora potekati zelo nežno, kajti to so najbolj krhka področja. Lahko ga redčimo s hitro sušečim se petrolejem (dva dela razredčila na en del laka), tako se posuši v nekaj minutah.   Varnostni list ..

MATT ACRYLIC PICTURE VARNISH

9.61€

Zaključni lak za zaščito poslikav z oljnimi in akrilnimi barvami. Daje mat zaključni lesk in nudi UV zaščito. Ima odlične fleksibilne lastnosti, stalno jasnino in visoko trajnost. Za najbolj učinkovit mat učinek se priporoča, da sliko dobro zaščitite najprej z sijajnim lakom (dva sloja) in nato nanesete samo en sloj mat laka.    Varnostni list ..

MATT ACRYLIC PICTURE VARNISH SPREJ

10.17€

Zaključni lak za oljne in akrilne barve (brez leska). Pred nanosom laka mora biti površina slike povsem suha (akrilne barve najmanj 7 dni, oljne barve najmanj 6 mesecev). Lak zagotavlja zaščito slike. Pred uporabo razpršilec dobro pretresite (2 min). Izdelek položite na vodoravno ali rahlo privzdignjeno podlago. Pršite z razdalje cca 30 cm in pri tem razpršilec držite navpično. Priporočljiv je nanos laka v 2-3 slojih. Izogibajte se debelim nanosom. Pri pršenju nanesite najprej vodoravne linije, nato še navpične in pazite da prekrijete celotno po..

J.G. VIBERT PICTURE VARNISH

5.79€

Zaključni lak za oljne in akrilne barve z UV zaščito ne rumeni in ohranja prožnost. Se hitro suši in  ostaja fleksibilen brez megljenja. V čisti obliki je zelo tekoč in ga z lahkoto nanašamo tudi na velike površine.   Vasrnostni list ..

EXTRA FINE PICTURE VARNISH ANTI UV

8.23€

Zaključni lak za oljne in akrilne barve z UV zaščito ne rumeni in ohranja prožnost. Je zelo fleksibilen in zelo odporen proti vlagi in plesni. Pred nanosom laka mora biti slika popolnoma suha (pri oljnih poslikavah lahko to pomeni nekaj mesecev). Lak ni primeren za lakiranje dekorativnih predmetov in pohištva.   Varnostni list ..

EXTRA FINE PICTURE VARNISH ANTI UV SPREJ

10.17€

Zaključni lak za oljne in akrilne barve (brezbarven lesk). Pred nanosom laka mora biti površina slike povsem suha (akrilne barve najmanj 7 dni, oljne barve najmanj 6 mesecev). Lak zagotavlja zaščito slike. Pred uporabo razpršilec dobro pretresite (2 min). Izdelek položite na vodoravno ali rahlo privzdignjeno podlago. Pršite z razdalje cca 30 cm in pri tem razpršilec držite navpično. Priporočljiv je nanos laka v 2-3 slojih. Izogibajte se debelim nanosom. Pri pršenju nanesite najprej vodoravne linije, nato še navpične in pazite da prekrijete celot..

COPAL PICTURE VARNISH

5.79€

Je bolj obstojen in bolj fleksibilen kot laki iz mehkih smol razredčeni s čistim razredčilom. Ustvarja obstojen film in je izredno odporen proti vlagi. Lak ni primeren za lakiranje dekorativnih predmetov in pohištva.   Varnostni list ..

EXTRA FINE DAMMAR PICTURE VARNISH

9.58€

Posebno fin Damarjev lak je idealen za velike površine, tudi če dolgo stojijo in šele čez nekaj časa delamo z njimi. Zagotavlja sijajen lesk, njegovi uporabi pa se moramo v vlažnem vremenu izogibati. Lak ni primeren za lakiranje dekorativnih predmetov in pohištva. ..

SATIN PICTURE VARNISH ANTI UV

9.61€

Ko se posuši, daje sliki popolnoma enoten prozoren svilnat sijaj. Lak nanašamo v tankih plasteh s ploščatim čopičem, ko je slika suha (pri oljnih poslikavah lahko to pomeni nekaj mesecev). Ko se začne lak vleči moramo z lakiranjem prenehati. Lak ni primeren za lakiranje dekorativnih predmetov in pohištva.   Varnostni list ..

SATIN PICTURE VARNISH SPREJ ANTI UV

10.02€

Zaključni lak za oljne in akrilne barve (brezbarven lesk). Pred nanosom laka mora biti površina slike povsem suha (akrilne barve najmanj 7 dni, oljne barve najmanj 6 mesecev). Lak zagotavlja zaščito slike. Pred uporabo razpršilec dobro pretresite (2 min). Izdelek položite na vodoravno ali rahlo privzdignjeno podlago. Pršite z razdalje cca 30 cm in pri tem razpršilec držite navpično. Priporočljiv je nanos laka v 2-3 slojih. Izogibajte se debelim nanosom. Pri pršenju nanesite najprej vodoravne linije, nato še navpične in pazite da prekrijete celot..

Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)