Topila

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)

PREČIŠČENI TERPENTIN

6.05€

Z dodajanjem barvam, dobimo sprejemljivo pasto, ki postane zelo viskozna. Posebno je primeren za osnovno skiciranje dela. V primerih dolgotrajnega dela "mokro na mokro", priporočamo, da ga zamenjate z manj hlapljivimi sredstvi. Ob prisotnosti zraka postane lepljiv, hranite ga v neprodušno zaprtih posodah. Posode z barvo, ki je vsebovala prečiščen terpentin, je potrebno redno čistiti. Varnostni list ..

HITROSUŠEČI PETROLEJ

3.50€

Hitro sušeči se petrolej na zraku popolnoma izhlapi,  zato ga je potrebno hraniti v neprodušno zaprtih posodah. Njegova stopnja hlapljivosti je konstantna in je praktično brez vonja. Umetnikom, ki so alergični na prečiščeni terpentin omogoča uporabo oljnih barv. Ima veliko prodorno moč in se vleze globoko v barvo. Hitro sušeči se petrolej je odlično čistilo za čopiče, jih ne izsuši in ne zlepi.   Varnostni list ..

BRUSH CLEANING FLUID

10.90€

Zelo močno čistili za čopiče in pribor, zato se priporoča zmerna uroraba. Čopičev ne izsuši in ne zlepi.   Varnostni list ..

TOPILO BREZ VONJA ODOURLESS

10.90€

Mineralno topilo za redčenje oljnih barv, medijev in lakov, ki je popolnoma brez vonja. Uporabno tudi kot sredstvo za odstranjevanje sledi barv, lakov in medijev s pribora.   Varnostni list   ..

PREČIŠČENI TERPENTIN WINSOR

7.91€

Z dodajanjem barvam, dobimo sprejemljivo pasto, ki postane zelo viskozna. Posebno je primeren za osnovno skiciranje dela. V primerih dolgotrajnega dela "mokro na mokro", priporočamo, da ga zamenjate z manj hlapljivimi sredstvi. Ob prisotnosti zraka postane lepljiv, hranite ga v neprodušno zaprtih posodah. Posode z barvo, ki je vsebovala prečiščen terpentin, je potrebno redno čistiti.   Varnostni list ..

od 4.69€

WHITE SPIRIT

4.69€

..

TOPILO BREZ VONJA SANSODOR WINSOR

6.23€

    Varnostni list ..

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)