Pospeševalci sušenja

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)

WHITE COURTRAI DRIER

8.42€

Beli Courtrai sušilec vsebuje samo svinčev oksid. Ne pospešuje usedanja, ampak izboljša strjevanje z manj rumenenja. Zaradi prisotnosti mangana je neizbežna rahla rjavkasta obarvanost. Priporočamo ga za mešanje z delikatnimi toni: titanovo bela, cinkovo bela, določene modre .   Navodilo za delo s pospeševalci sušenja: Razmerje za uporabo je med 1% in 5% (2-3 kapljice na naprstnik barve). Preprosto zmešamo barvo s slikarsko lopatico na paleti. Ne mešajte s tekočino za čiščenje čopičev, ker lahko pospeši su..

od 7.64€

ALKYD MEDIUM

7.64€

    Varnostni list ..

HARLEM DUROZIEZ DRYING MEDIUM

9.76€

Je manj obarvan in se počasneje suši kot flamski sikativni medij. Zaradi rahle obarvanosti ga lahko uporabljamo tudi pri svetlejših barvah. Pri dodajanju v pasto v zmernih količinah osveži barve, pospešuje sušenje in daje sliki pološčen končni videz. Za redčenje barv med slikanjem priporočamo en del sikativnega medija in dva dela prečiščenega terpentina. Za zaključno glazuro uporabljajte nerazredčenega. Če uporabljate barve z omejeno sušilno močjo, priporočamo, da dodate 2 do 3 kapljice rjavega sušilca Courtrai.   Sestava: kop..

FLEMISH SICCATIVE MEDIUM

9.76€

Glavni namen flamskega sikativnega medija je odsevati barvne koščke  v smoli. Madagaskarjeva kopalova smola je zelo trda in zagotavlja popolno in obstojno zaščito barvnega filma, pospešuje sušenje in osveži (osvetli) barve. Zaradi svoje naravne barve je flamski sikativni medij posebej priporočljiv pri temnih barvah. Za redčenje barv med slikanjem priporočamo en del sikativnega medija in dva dela prečiščenega terpentina. Za zaključno glazuro uporabljajte nerazredčenega.   Sestava: kopalova smola, laneno olje in prečiščen terpentin. &..

od 9.32€

LIQUIN ORIGINAL

9.32€

Nepogrešljiv tekoč medij za redčenje oljnih barv, ki pospešuje čas sušenja, daje barvam svilen (polmat) lesk in izboljša njihovo mazljivost. Sledi čopiča v barvnem nanosu se mehko zabrišejo.   Razpolovi čas sušenja tradicionalne oljne barve (na dotik je suha v 1 do 6 dni, odvisno od barve in debeline nanosa). Ne povzroča porumenelosti. Ni primeren kot lak ali za zaključni sloj. ..

od 10.17€

LIQUIN FINE DETAIL

10.17€

Najbolj tekoč medij iz družine Liquin proizvodov. Odlikujejo ga hitro sušenje in sijajen lesk. Idealen je za poudarjanje finih detajlov, tehniko slikanja z lazurami, prelivanje barv in ustvarjanje neverjetno gladke, svetleče površine slike.   Razpolovi čas sušenja tradicionalne oljne barve (na dotik je suha v 1 do 6 dni, odvisno od barve in debeline nanosa). Ne povzroča porumenelosti. Ni primeren kot lak ali za zaključni sloj. ..

od 10.17€

LIQUIN LIGHT GEL

10.17€

Liquin light gel je hitro sušeč, sijajen medij v obliki rahlega gela, ki omogoča mehke kremaste nanose. Njegova konsistenca bo odgovarjala predvsem vsem tistim, ki jih ovira kapljanje pri uporabi bolj tekočih medijev.   Pospeši sušenje oljne barve (na dotik suha v 1 do 6 dni, odvisno od barve in debeline nanosa). Idealen za slikanje z lazurami Ne povzroča porumenelosti. Ni primeren kot lak ali za zaključni sloj.   Vsebuje 2-butanon oksim. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok.   Varnostni list ..

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)