Studijska slikarska stojala

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)

DVOSTRANSKO SLIKARSKO STOJALO DOUBLE

221.16€

CS-250 je kakovostno dvostransko stojalo, ki omogoča slikanje dveh umetnikov hkrati. Odlično za pedagoške ustanove s prostorsko stisko. Stojalo ima dve ločeni hrbtišči, ki se lahko poljubno pomikata po bazi, imata pa seveda tudi nastavljiv naklon, ki omogoča optimalen padec svetlobe na slikarsko površino. Je stabilno in močno stojalo, ki dovoljuje slikanje na podlage do 175 cm.Prilagojeno je za delo v sedečem ali stoječem položaju.  ..

SLIKARSKO STOJALO LIRA

82.52€

Stojalo Cappelletto CL-19 je klasično lira stojalo iz naoljenega bukovega lesa.  Spodnja polica za platno in velikost stojala sta nastavljiva od velikosti 165 do 230 cm.  Višina police se nastavlja s pomocjo drsnega kovinskega hrbtišča, naklon pa s pomočjo kovinskih vijakov.  Nanjo lahko postavimo platno do velikosti 130 cm in širine podokvirja 4,5 cm. Polica za platno je nastavljiva od tal od 25 cm do 96 cm, široka pa je 4,5 cm. Zadnje krilo stojala je nastavljivo, kar nam omogoca poljubno nastavljanje naklona stojala. Vsa tri krila stojala pa ..

SLIKARSKO STOJALO LIRA ADJUST

117.65€

Stojalo Cappelletto CL-22 je klasicno Lira stojalo iz naoljenega bukovega lesa, brez glaziranega leska. Odlikuje ga izjemna stabilnost za formate do 130 cm, priročno je za premike po ateljeju in celo dovolj lahko, da transport z osebnim avtomobilom ne predstavlja hudih težav.  Stojalo dosega od 165cm do 230cm višine, odvisno od točke na kateri želimo imeti fiksirano polico za držanje podlage.  Višina police se nastavlja s pomočjo drsnega, kovinskega hrbtišča. Nanjo lahko postavimo platno do velikosti 130 cm in širine podokvirja 4,5 cm. Polica za p..

SLIKARSKO STOJALO LIRA ELEGANT

117.19€

Stojalo Cappelletto CL-27 je nov dizajn Lira stojala iz naoljenega bukovega lesa. V primerjavi z ostalimi stojali Lira ima to stojalo gladke, valovite linije.  Njegove funkcionalne izboljšave (platno je podprto ne samo v centru, ampak tudi z bocno konstrukcijo) omogocajo lažje slikanje in vecjo stabilnost tudi pri zgornjih vogalih platna. Spodnja polica za platno in visina stojala sta nastavljiva od  165 do 230 cm.  Višina police se nastavlja s pomocjo drsnega kovinskega hrbtišča.  Nanjo lahko postavimo platno do velikosti 130 cm in ..

SLIKARSKO STOJALO LIRA GRANDE

187.61€

Stojalo CL-29 je velikan med stojali tipa Lira. Sestavljen je iz naoljenega bukovega lesa. Ima modernejšo obliko in poglobljeno podporno polico.  Stojalo se razteza med 188 in 260 cm višine. Višino regulira drsno,kovinsko hrbtišče z zatiči.  Zgornja sponka je popolnoma nastavljiva in trdno oprime tudi večja platna in platna z galerijskim podokvirjem. Stojalo je primerno za podlage do velikosti 145 cm in širine podokvirja 6,7 cm. ..

STUDIJSKO SLIKARSKO STOJALO BASIC

136.42€

Cappelletto CS-100 je  studijsko stojalo iz naoljenega bukovega lesa. Je lahko in enostavno za uporabo.  Idealno je za manjše studijske prostore. Razdalja med polico in tlemi lahko variira od 40 cm do 113 cm. Nastavljiv je tako naklon stojala s pomočjo vijačnega sistema ob strani, kot tudi višina police za vpenjanje slikarske podlage. To nastavljamo s pomočjo drsnega kovinskega hrbtišča.  Ko stojalo ni v uporabi, se lahko z enim potegom zloži v zelo kompaktno obliko. CS-100 je zaradi svoje kvadratne baze, teže in nižjega težišča bolj stab..

STUDIJSKO SLIKARSKO STOJALO BASIC BIS

141.40€

Cappelletto CS-100 BIS je studijsko stojalo iz naoljenega bukovega lesa. Je zelo lahko in enostavno za uporabo.  V primerjavi s stojalom CS-100 ima ta dvojno polico. Zgornjo namenjeno držanju platna, spodnjo pa za odlaganje čopicev, barv, slikarskih lopatic, svinčnikov, markerjev in ostalih podobnih slikarskih orodij. Nastavljiva sta tako naklon stojala, z vijačnim sistemom ob strani, kot tudi višina slikarske podlage z drsno letvijo.  Ko stojalo ni v uporabi se lahko z enim potegom stojalo zloži v zelo kompaktno obliko. To studijsko stojalo je posebej zasnovano ..

STUDIJSKO SLIKARSKO STOJALO H LARGE

209.87€

Stojalo CS-200 je zelo cvrsto, veliko studijsko stojalo iz naoljenega bukovega lesa.  V primerjavi z ostalimi stojali istega cenovnega ranga, je to stojalo cenjeno zaradi stabilnosti in zanesljivosti. Njegova prefinjena oblika pa mu daje eleganten videz. Najvecja širina stojala je 60 cm. Stojalo CS-200 je opremljeno z dvojno polico. Zgornjo  namenjeno  držanju platna, spodnjo pa za odlaganje copicev, barv, slikarskih lopatic, svincnikov, markerjev in ostalih podobnih slikarskih orodij. Nagib stojala se nastavi s pomočjo dodatno oblikovanih lesenih drsnih gum..

STUDIJSKO SLIKARSKO STOJALO H MEDIUM

192.24€

Stojalo CS-20 je zelo čvrsto studijsko stojalo srednje velikosti iz naoljenega bukovega lesa.  V primerjavi z ostalimi stojali istega cenovnega ranga, je to stojalo cenjeno zaradi stabilnosti in zanesljivosti. Njegova prefinjena oblika pa mu daje eleganten videz. Stojalo CS-20 je opremljeno z dvojno polico. Zgornja je namenjena držanju platna, spodnja pa  odlaganju copicev, barv, slikarskih lopatic, svinčnikov, markerjev in ostalih podobnih slikarskih orodij. Nagib stojala se nastavi s pomocjo dodatno oblikovanih lesenih drsnih gumbov, višina pa se nasta..

STUDIJSKO SLIKARSKO STOJALO MULTI

173.59€

Stojalo CS-50 je odlična izbira za vse, ki pri delu uporabljajo več raznovrstnih tehnik. Možno ga je namreč postaviti v vertikalni položaj ( kot običajna slikarska stojala) in ga nato položiti vse do horizontale, kjer postane praktična mizica za risbo, akvarel, pastel,mozaik, ikonografijo...itd. Med eno in drugo točko, pa kompakten sistem vijakov dovoljuje še številne vmesne nastavitve naklonov in prilagajanje vplivom okolice pri delu. ( npr padcu svetlobe na slikarsko podlago)  Stojalo ima praktično nosilno poličko za odlaganje slikarskega pribora.Hkrati pa je prilagojen..

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)