OTROŠKO SLIKARSKO STOJALO L-3

  • 83.60€

  • Proizvajalec: CAPPELLETTO
  • Šifra: 803267971194
  • Dobavljivo: Na zalogi v poslovalnicah

Material: bukov les
Teža: 5,5 kg
Osnovna dimenzija: 68X53 cm
Višina: 110cm
Velikost poličke: 55x11
Oddaljenost od tal: 60 cm

Primerno za otroke od 3 let starosti naprej. 

Kakovost in varnost

V skladu z CE – UNI 71 parts 1-03 2-03 3-02 6-94 EEC direktiva št. 88/378.


Enostavno slikarsko stojalo z dvojno tablo in nastavljivim naklonom. Z uporabnimi lesenimi gumbi lahko stojalo brez težav pretvorimo v mizico, ki omogoča številne ustvarjalne tehnike. 

Na eni strani klasična zelena tabla za krede in tekoče krede na drugi bela plastična piši-briši tabla za markerje, tekoče krede in gel voščenke. 

Stojalo je majhno, lahko,enostavno sesavljivo brez orodja. Izdelano iz povsem naravnega bukovega lesa, brez lakiranja ali industrijskih preparatov. Nepogrešljiv pripomoček vsake otroške sobe, vrtca, knjižnice in ostalih otroških kotičkov. 

 

 

Vaše mnenje o izdelku

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Varnostni listi

OTROŠKO SLIKARSKO STOJALO L-1

OTROŠKO SLIKARSKO STOJALO L-1

140.17€

<p>Odlično dvostransko slikarsko stojalo za ustvarjalne malčke. Nudi klasi&scaron;čno zeleno tablo za ustvarjanje s suhimi in tekločimi kredami, pi&scaron;i .bri&scaron;i tablo v beli barvi za tekoče krede, flomastre, gel vo&scaron;čenke...ter rolo papirja za vse ostale možne tehnike.&nbsp;</p> <p>Table so izdelane iz kakovostnih materialov in praktično nezlomljive Proizvajajlec za kakovost table jamči z 12 letno garancijo.&nbsp;</p> <p>Stojalo je izdelano iz naravnega bukovega lesa, brez obdelav za laki ali podobnimi industrijskimi preparati. Ob straneh so na voljo poličke za odlaganje pribora in držala za lončke in čopiče. Stojalo se enostavno sestavi in nastalvlja s pomočjo plastičnih vijačnih gumbov.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>